En af de situationer hvor jeg er allermest målretttet, er når jeg er browser i butikker efter lækkert nyt til garderoben; Det er næsten helt tinder-agtigt (I think..); SWIPE ’godkendt’, SWIPE ’duer ikke væk’, SWIPE ’forget it’, SWIPE ’uh, den skal med mig hjem’. Jeg går efter hvad der klæder mig, passer til min stil og som føles godt at have på. Men nogle gange går det alligevel galt.

Altså det går ikke galt galt, så jeg kommer hjem med noget helt ukrainsk (no offence)! Og det er heller ikke fordi jeg bliver usikker og vælger forkert, men fordi jeg simpelthen bliver head-over-heals forført af noget andet end det jeg var på udkig efter.

Sådan gik det feks. da jeg en sommer ledte efter nogle smukke flade og enkelte græsk-gudinde-agtige naturligt farvede læder sandaler (som dem på billedet fra Ancient-Greek-Sandals) – og i stedet kom hjem med et par højhælede Repetto dansesko i en neon koral farve… Men jeg har SJELVKLART ikke fortrudt. Og Repetto ER jo et gammelt dansesko-mærke, så de er faktisk mindst lige så gode at gå i.. og at danse igennem i.. som flade sandaler. Eller bedre.. (havde jeg ihvertfald travlt med at fortælle mig selv, og jeg blev lynhurtigt enig med mig!)

Processed with MOLDIV

Næsten samme situation opstod da jeg i efteråret gik på jagt efter en ikke-håndværker og ikke-80’er agtig flyverdragt (det virker bare ikke rigtigt for os 40+ at bære skulderpuder og mintgrøn, vel! – been there, done that…), til mine utallige ture med Smukkesonja (min hund Sonja/red.). Jeg kom godt nok hjem med en super varm, praktisk og SAMTIDIG designerlækker dragt fra Baum und Pferdgarten (Hermed min varmeste anbefaling! Som at gå rundt i en sovepose – men med stil, også når man stadig har nattøj på indenunder). Men jeg røg OGSÅ i det lækreste 70’er inspirerede petroleumsblå veloursæt (også fra BUF), som jeg slet ikke kunne modstå…

Processed with MOLDIV

Jeg begejstres let og meget, og så opstår sådan et spontant scope change på mine indkøbsprojekter (der røg jeg lige tilbage i projektleder sproget). Jeg er heldigvis også virkelig god til at overbevise mig selv! Og hvis ikke jeg selv er, så er mine veninder – så derfor spørger jeg også nogle gange dem… Ret klassisk, ikke!