At se sig selv afbildet i et ugeblad er ikke for tøsedrenge eller kvinder +40. Synes jeg ihvertfald. Det er højst sandsynligt nemmere for dem der er vante til at se sig selv på billeder; kendisser og dem der oftere tager og poster selfies og billeder med sig selv i forskellige situationer. Den bølge er jeg aldrig rigtig blevet grebet af, og derfor bliver jeg altid super overrasket over at se mig selv fotograferet – spejlvendt i forhold til den version af mig, som jeg trods alt er rimelig vant til at se af mig selv i spejlet. I forhold til den er jeg jo helt skæv i virkeligheden!

Siden mine tidlige teenage år, har jeg altid gået rundt med et kamera i hånden. Dvs. også før jeg fik adgang til skod kamera i min første mobile telefon. Hvis man kigger billeder fra ferier med familie og venner, ser det ud som om jeg enten ikke var med, eller først blev fløjet ind efter 8 dage. Det er mig der ser motiver over det hele og derfor mig bag kameraet, ikke mig der er på billederne.

Dobbelthage-selfie trend videreført, Cecilie Lassen og Peter Frødin, Marts 2017

Dobbelthage-selfie trend kick-off, Lene og jeg, November 2016

Måske er det derfor jeg aldrig rigtig har set formålet med at fotografere mig selv en hel masse. Bortset lige fra den dobbelthage-selfie trend som jeg og min tysktalende (for fun) ravnemødregruppe forsøgte at starte i efteråret – og som Cecilie Lassen og Peter Frødin (desværre nok uanende) greb et par måneder senere. DET er der et formål med, det er sjovt! Og så er det en selvironisk modreaktion til de der lidt fornedrende (synes jeg) trutmunde- eller andenumse-selfies der lægges op overalt. Jeg håber dobbelthage-selfien vinder! (GRIB DEN! og tag den #dobbelthageselfie ). Nå, væk fra kæp-hesten

Grundet den manglende selfie-trigger-finger, bliver jeg heller aldrig rigtig modeblogger. Men jeg går meget op i mode og i min stil, og finder selv masser af inspiration i gode magasiner, på Instagram og hos andre bloggere. Og en gang i mellem får jeg også lyst til at skrive om ting jeg gerne vil shoppe, eller hvor jeg vil shoppe dem.

Sidste af fem sider i Søndag posting min krop i tøj… don’t mind de turkis negle – levn fra weekendens 80’er fest!

I ugebladet Søndag uge 17 (nu), kan du se min krop i en trenchcoat serie. Og i min blog post når en ingeniør gatecrasher modebranchen kan du læse eller genlæse om den dag hvor fotoshootet foregik. Det var mega sjovt! Eller ’ordentlig sjovt’ som min Villads 8 år siger for tiden. Det føles i øvrigt meget mere blottende at se mig selv på billederne her, end det gjorde at skifte tøj mellem fotoshoots’ne udenfor blandt folk på gaden. Eller end det gør at skrive om skænderier i parforholdet som i min tidligere blog post en lortedate med min lortemand.