Om mig

Mere om Mettefire og Mettefires blog

Jeg er en af de utallige Metter der voksede op i 70’erne og derfor i dag går under betegnelsen 40+. For at have styr på os alle sammen, er jeg blevet Mette4. Men jeg er også en kone, en mor, en Københavner og en af de der travle karierrekvinder man læser om i bladene, der får en krise og bliver hønseavlere eller åbner en butik eller noget lige så radikalt anderledes. Jeg er kun akkurat på vej, og noget af det jeg gør imens er at blotte.. eller blogge (same same..) om det hele.

Jeg skriver om alt det jeg har lyst til – fra overflade ting til mere under cover emner. Og den røde tråd er derfor helt krøllet og fuld af knuder og på vej ud af tangenter – men den er der! Det er min måde.

Essencen er at det er u-iscensættende, selv-uhøjtideligt og ærligt – og ret 40+. Der vil være fine og ufine situationer og observationer fra hverdagen med mand og skolebørn, venner, veninder og mig selv, med læring og inspiration fra mine rejser, og så min dejlige bucketlist med alt det lækre jeg har lyst til at opleve, smøre mig ind i eller klæde mig på i – og sko.

Du kan følge mig på de sociale medier her:

 

Luk