‘Nå, og hvad skal du så blogge om?’ er det spørgsmål jeg hører mest når jeg fortæller at jeg vil springe ud som blogger. Svaret er ret simpelt. Jeg vil egentlig bare til at offentliggøre det jeg alligevel altid skriver til mig selv, om det aktuelle kapitel i mit 40+ liv, det jeg griner af, begejstres over og lærer af, og de tanker jeg prøver at bearbejde.

Dvs. jeg skriver om præcis alt det jeg har lyst til – fra overflade ting til mere under cover emner. Og den røde tråd er derfor helt krøllet og fuld af knuder og på vej ud af tangenter – men den er der! Det er min måde.

Essencen er at det er u-iscenesættende, selv-uhøjtideligt og ærligt – og ret 40+. Der vil være fine og ufine situationer og observationer fra hverdagen med mand og skolebørn, veninder og mig selv, læring og inspiration fra mine rejser, og så min bucketlist med alt det jeg feks har lyst til at opleve, smøre mig ind i eller klæde mig på i – og sko.

PS. credits til fotograf Daniel Tuladhar der har taget billeder af mig mens jeg har læbestift på!