Kategori

Mere om Mettefire

i Mere om Mettefire

En ‘undskyld her roder’ post

Som varslet er jeg og Hjemmesidestudiet ved at lave et grundigt plastik kirurgisk facelift på bloggen. Vi er ’gået live’ med det nye design – så det er det du sidder og ser på. Men det roder stadig lidt med et par forbudte (men ufrække) billeder, andre steder mangler der billeder og man risikerer at falde over nogle noter og andet rod, som jeg ikke har fået ryddet op i endnu. Det er helt i tråd med den byggeplads jeg bor…

Læs videre
i Mere om Mettefire

Farvel til den pink – kan du høre den blå?

Lige et kort (trusse)indlæg… høhø, sorry – det er min egen, vist lidt ensomme stående joke: Hver gang nogen bruger ordet ’indlæg’ om en blog post, associerer jeg immidiately til ordet trusseindlæg. Nå, jeg starter forfra.. Lige en kort post.. om hvorfor der har været forholdsvist stille på bloggen den sidste uges tid. I hvert fald ift. hvor mange ting jeg har i hovedet, som bokser rundt for at blive skrevet ud. Årsagen er at jeg lige nu i samarbejde…

Læs videre
i Mere om Mettefire

Mere om Mettefire

Her tegner og fortæller jeg lidt mere om de forskellige ting der udgør mig, Mette4. Læs med hvis du har tid og tålmodighed… En Mette Der er mange af os, Metterne der voksede op i 70’erne og derfor i dag er de der 40+ – en alder som jo favner mange årtier. For Mette var et af de mest brugte pigenavne i mit fødselsår, og jeg er derfor vokset op med et hav af os omkring mig. Dem der trods…

Læs videre
i Mere om Mettefire

Mere om Mettefires blog

‘Nå, og hvad skal du så blogge om?’ er det spørgsmål jeg hører mest når jeg fortæller at jeg vil springe ud som blogger. Svaret er ret simpelt. Jeg vil egentlig bare til at offentliggøre det jeg alligevel altid skriver til mig selv, om det aktuelle kapitel i mit 40+ liv, det jeg griner af, begejstres over og lærer af, og de tanker jeg prøver at bearbejde. Dvs. jeg skriver om præcis alt det jeg har lyst til – fra…

Læs videre
Luk