Lige et kig ned i min bucketlist. For i dag har jeg fået en omgang ‘japansk lifting’ – en ansigtsbehandling der vinder mere og mere frem også her hjemme. Det er for mig en af de reneste former for selvforkælelse – og derfor også noget jeg notorisk valgte fra mens jeg groede min stress der for et års tid siden (læs lidt om da jeg blev syg med stress HER).

Denne særligt lækre ’Japanske lifting’ – som det altså hedder på kikset dansk-engelsk, bliver med god grund også kaldt en facelift uden kniv! Behandlingen går ud på at man får smurt ildelugtende alger (spirulina) i ansigtet og bagefter (når algerne er vasket af) får en timelang og ren himmelsk ansigtsmassage. Det føles simpelthen som om rynkerne bliver glattet ud undervejs – litterally! Altså som når en godt krøllet skjorte bliver strøget. I hvert fald i dårlig belysning – som en af min yndlings damer, Maren Uthaug fra ’ting jeg gjorde’ siger; jeg har ingen problemer med rynker, jeg sørger bare altid for virkelig dårlig belysning ved alle spejle. Hahaha…
(FOTO venligst udlånt af min yndlignsbehandler Sofia som jeg også henviser til nedenfor)

Nåmn, jeg overdriver noget. Jeg er selvfølgelig ikke 18 år i ansigtet når jeg går derfra, men der er alligevel ingen tvivl om at det kan ses, og særligt når jeg har fået gentagne behandlinger (i starten med en uges mellemrum – senere op til en måned imellem). Og det er kun en af effekterne. For bare behandlingen i sig selv, mens man ligger der, er den vildeste velvære. Er man gråd labil kan man næsten komme til at tude af al den kærlighed og omsorg. Som bonus tænker jeg at den grumset grønne algefarve også bare matcher mine øjne virkelig godt – men de er selvfølgelig lukkede, så det er nok mest bare rart at vide at jeg ligger der og er farvematchet…

Jeg sørger forresten altid for at være nogenlunde veludhvilet når jeg kommer til en behandling, for jeg vil nødig gå glip af noget af nydelsen ved at falde i søvn midt i det hele – men det er svært. For det er SÅ afslappende at jeg altid døser en lille smule hen et par gange og kun vågner af min egen lille (pinlige) snorkelyd.

Efterhånden har jeg prøvet flere forskellige behandlere der udfører Japansk lifting, og det varierer altid lidt fra behandler til behandler. En er jeg dog blevet ved, selv efter at hun er flyttet fra Valby til Østerbro og for nylig videre fra Østerbro og helt ud syd for Roskilde, hvor der er blå himmel og ingen høje huse. Det er Sofia Hjort fra ’Lifting you’ som er navnet på hendes private virksomhed. Hermed mine varmeste ikke-sponserede anbefalinger  til Japansk Lifting og til Sofia Hjort.